Szia, Vermes Tamás vagyok!

A végzettségem közgazdász (IBS-B/Oxford Brookes University). Üzleti diplomámat (Bachelor of Art (Honours) in Business Studies) és az IAA  (Nemzetközi Reklámszövetség) oklevelét marketing kommunikációs szakirányon 2000-ben szereztem.

Diploma utáni első 7 évben egy hazai cégnél kezdtem a pályafutásomat, ahol az akkor még kizárólag belföldi forgalmat bonyolító cég újonnan induló export üzletágának alapjaink letételében és elindításában vehettem részt. Ezt követően dolgoztam összesen 9 évet multicégeknél, amiből a legjelentősebb egy pharma szektorban tevékenykedő piackutató és tanácsadó cég volt, valamint rövidebb ideig volt szerencsém egy nemzetközi szoftver fejlesztő cég (ázsiai és csendes-óceáni terjeszkedésével kapcsolatos) projektjeiben is részt venni.

Ezen felül mindig érdekelt az üzletpszichológia is, amit nem csak eddigi munkáim részeként tanultam, hanem mai napig az egyik hobbim is. Ebből adódóan, illetve a korábbi munkáimnak köszönhetően kész és átfogó kapcsolatrendszerrel rendelkeztem (cégtulajdonosok, ügyvezetők, business unit managerek körében főleg a gyógyszeriparból, illetve néhány hazai KKV tulajdonost is ideértve egyéb szektorokból), közel 3 évet egy szervezetfejlesztő cégnél is dolgoztam, mint konzulens, később, mint hivatalos partner.

Részletesebb önéletrajzom itt találod.

Vermes Tamás, business coach, üzleti coach, Budapest

Ez utóbbi munkám során megismerkedhettem a belföldi kis- és középvállalkozások szélesebb spektrumával is, az ő kihívásaikkal, cégtulajdonosaik/cégvezetőik döntési helyzeteivel, elakadásaival, rövid-, közép- és hosszútávú céljaikkal, és az általános igénnyel, hogy a cégétől fizikailag is más helyen egy bizalmas, külső beszélgető társsal nézhessen rá a cégére és saját magára.

Az elmúlt években azonban megjelent egy egyre szélesebb körben felém kommunikált igény, mely szerint a cégvezetőknek a legtöbb esetben nem tanácsadásra van szüksége, és nem is mentorációra, hanem egyszerűen egy elkülönített térre gondolatainak, mindezt egy strukturált beszélgetés keretein belül egy erre szakosodott bizalmi emberrel, akivel közösen alakítják ki a megfogalmazott cél eléréshez szükséges cselekvési tervet.

Ezért eddigi tapasztalataimra építve, valamint mindezt kiegészítve ezt az ICF (International Coach Federation) nemzetközi minősítési rendszerében tett PCC (Professional Certified Coach) szintű vizsgával, ma már kizárólag cégtulajdonosok, vezetők egyéni üzleti coachingjával foglalkozom.

MOTTÓM

„Nem arra törekszünk, hogy megszerezzünk valamit, ami hiányzik az életünkből, hanem hogy felismerjük azt, amivel eddig is rendelkeztünk, részünk volt, csak nem hasznosítottuk.”

– William Pullen

Együttműködés menete

Vermes Tamás, business coach, üzleti coach, Budapest

Első díjmentes konzultáció

Egymás megismerése, a folyamattal kapcsolatos kérdések tisztázása, a hozott téma vázlatos ismertetése

Vermes Tamás, business coach, üzleti coach, Budapest

Döntés az együttműködésről

A közös munka szerződéskötéssel indul (mely magában foglalja az etikai elveket és titoktartási kötelezettséget). Megegyezünk és rögzítjük a találkozók konkrét időpontjait.

Vermes Tamás, business coach, üzleti coach, Budapest

Közös munka

A coaching folyamat 6 alkalmas, a találkozókat 2 hetente tartjuk. A coaching helyszínét biztosítom (Bp, III. kerület Vihar u. 36), mert hiszem, hogy fizikailag is távol lenni a hozott téma közegétől fontos eleme az eredményes és hatékony coaching folyamatnak.

DOLGOZZUNK EGYÜTT »

RÓLAM MONDTÁK

„Tamás a nyugodtságával és a felkészültségével kiváló gondolkodótárs volt a coaching során. Sikerült bepillantást nyernem magamba, megérteni, hogy hogyan működöm. Szembe tudtam nézni erősségeimmel és gyengeségeimmel és meg találtam a lehetőséget, hogy a hozott témámmal hogyan lépjek tovább. Nagyon hálás vagyok neki ezért! Köszönöm!”

– Gábor, cégtulajdonos/ügyvezető

Referenciák